26. mar. 2011

Babyshower

Idag har jeg holdt babyshower for ei venninde som har termin i april.
Hadde invitert noen venninder av henne,og vi spiste god mat og kaker,is og kjeks :)
Kjempekoselig.

I anledning babyshoweren,så lagde jeg en bleiekake. Kjempegøy :D Brukte ca 80 bleier i str.2 (Libero),og hadde lagt med smokker,smokkelenke,babyolje,babykrem,bleiekort og sokker.Utenom fikk hun kjole,cardigan,body og strømpebukse.Fikk ikke plass på kaka ;p
I tillegg så skulle jeg legge ved ett hjemmelaget gavekort,ett valgfritt strikkeplagg til lillejenta.Men det glemte jeg,så det ble ett muntlig gavekort istedet :)


Jeg lagde også en ostekake,opp-ned i en gyngehestform.
Var gøy,men vi ødela den litt da vi skulle vende den.For å få den løs så måtte vi dyppe den i varmt vann,men vi dyppet den for lenge.Så geleen og ostemassen smeltet litt.Men den var god for det :DHa en fin lørdagskveld :)

4 kommentarer:

 1. Dine venner er heldig som har deg som venn! <3 Kjempefin kake! Og jeg tipper strikkeplagget også blir lekkert. :D

  -Nemi-

  SvarSlett
 2. Du var så flink :) Tusen takk Aina :) Kaka står fortsatt på benken der du satt den :) Alle må jo få se den :) OG kaka den var bare best. Janne pleier ikke å spise kak, spesiellt ikke ostekake. Men hun tok hele tre ganger for hun syns den var sinnsykt god som hun selv sa det. Masse skryt :)gla i deg :)

  SvarSlett
 3. Du har fått en I Love Your Blog Award! ;o)
  Se i bloggen min for info.

  SvarSlett
 4. Oj,her har jeg ikke sett :)

  Lene,så godt at du ble fornøyd,og at de andre var fornøyde også :)

  Latoya: Weee :D Jeg er litt treg av meg så jeg har jo ikke sett dette før nå for ett par dager siden ;) Men nå driver jeg å ordner med award til andre :) Tusen takk :)

  SvarSlett

Legg gjerne inn en kommentar her!