15. des. 2010

Ferdig utdannet helsesekretær

Jeg er ferdiiiig :)
Idag hadde jeg eksamen, og besto, for en deilig følelse!
I starten var jeg litt skuffet over karakteren (3), men hallo.. Det er jo faktisk helt midt på treet, ikke bra og ikke dårlig. Så det skal jeg være fornøyd med, spesielt ettersom jeg vimset og surret litt, jeg var utrolig nervøs! Men nå er jeg ferdig, skuldrene kan senkes (frem til nyttår da jeg skal begynne å søke jobber) og jeg skal kose meg i jula uten å ha skolearbeid og eksamen truende i andre enden *hihi*
Jeg er så utrolig glad for at jeg har fått denne muligheten. Tenk,i en alder av 30 år har jeg endelig fått en utdannelse som jeg tror jeg kommer til å kose meg i.
Må få takke samboeren min som har støttet og oppmuntret meg, Tone som har passet Tobias ved behov, og masse venninder rundt omkring som har backet meg opp når panikken har kommet (dere vet hvem dere er!)

Da jeg kom hjem fra skolen etter eksamen idag, så fikk jeg eksamensgave av sambo og barna. En gave HELT til meg selv: Bodybutter og lipbalm med appelsinlukt fra Body Shop.

Dette har han funnet på helt selv, jeg blir så stolt av han jeg <3
Jeg fikk også en fin blomst av svigerinnen min, tusen takk <3

Fra eksamenstress til julestress.. ;) Jeg har pakket inn litt julegaver ikveld, for noe må sendes i morgen. Skal sende til familien min i Sverige,og jeg skal til Kongsvinger i morgen for å være hos mamma ett par dager. Da reiser jeg liksågodt til Charlottenberg i samme slengen, og sender pakken derfra. Dermed sparer jeg ca 200,- siden det blir innen samme land :D Smart.. Er ikke så dum som jeg ser ut jeg altså.. Sånn egentlig.

Da er jeg ferdig med blogging for idag,nå må strikketøyet finnes frem igjen gitt..
Bare en uke til vi reiser vestover og jo.
Ha en fin-fin kveld alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye, du har virkelig fortjent dette.
  Kos deg i julestria, prøv å ikke stresse for mye nå da.
  Stor juleklem til deg.

  SvarSlett
 2. Gratulerer såååå mye! :D Endelig i mål, er det ikke deilig!?
  Må du søke autorisasjon nå?

  SvarSlett
 3. Tusen takk alle sammen,så koselig :)
  Ja,nå må jeg søke autorisasjon :D

  God jul til dere :)

  SvarSlett

Legg gjerne inn en kommentar her!